Petrolina открива първата лицензирана газ станция  в Кипър

Petrolina е първата компания в Кипър, която осигури всички необходими разрешителни за експлоатацията на първата газ станция.

Това е алтернативно гориво за автомобилите и е подходящо за всички двигатели, които могат да работят с автогаз. Този вариант е по-икономичен и, което е по-важно, по-благоприятен за околната среда. Газ станцията под марката Agip, която предоставя този продукт, работи под ръководството на г-н Костас Савидис. Намира се на булевард „Ларнака“ в Никозия и отговаря на всички стандарти за безопасност и опазване на околната среда на ЕС и съответства на кипърското законодателство и на разпоредбите на компетентния отдел на Министерството на енергетиката, търговията, промишлеността и туризма.

Г-н Динос Лефкаритис, изпълнителен директор на Petrolina (Holdings) Public Ltd, заяви, че „това развитие е част от по-широката стратегия на компанията да предлага на пазара иновативни продукти, които задоволяват нуждите на потребителите“. Г-н Лефкаритис добави, че целта на компанията е в близко бъдеще да има газ в повече бензиностанции.

 

 

Оставете коментар

Вашия email адрес няма да се показва


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.