Полицията намери предмети, принадлежащи на убитата Рошка

Единият убиец, българинът Пламен Пелов все още е на свобода

Полицията в Ларнака намери двата мобилни телефони и I-Pad, принадлежащи на 36-годишната Даниела Рошка, молдовката, намерена убита в апартамента й миналия ноември. Арестуваният 31 годишен Даниел Йорданов Славчев е завел полицаите до мястото на предметите, които са били изгорени и заровени в района на Коши.

На същото място полицията открива риза, ръкавица и два паспорта както и дрехите носени от Славчев и 32-годишният Пламен Пелов. Даниел Славчев посочва втория мъж като съучастник в зловещата убийството. Пламен Пелов все още е на свобода. След неотдавнашния му арест, Славчев съобщава на детективите, че той и Пелов са действали по нареждане на Панайотис Александру, от Арадипу, Ларнака. Мъжът е замесен и в кражбата на 25 000 евро.  Панайотис Александру също е задържан.

В четвъртък водещият полицейски следовател заяви пред съда, че натривките, взети от заподозрения съвпадат с ДНК материала намерен на връзката за обувки, с която мъжете са вързали ръцете на жертвата. Славчев беше повторно задържан под стража в продължение на пет дни.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*