Полис и Нео Хорио с амбиции да се утвърдят като сватбени дестинации

Продължават усилията в желанието на община Пафос,  тези две дестинации да се превърнат в място за сватбени церемонии и меден месец на младоженци от цял свят.

сватба„Красотата и уникалността на тази област създават предпоставки да станат място за сватби, романтични почивки и меден месец”, заявява Хасос Хаджигеоргиу, ръководител на регионалния съвет по туризъм в Пафос. „Можем да предложим сватбена церемония на брега, хубави хотели и забележителности в едно, на територията на общината”, добавя той.

До сега в Пафос, Пея и Героскипу тази услуга се предлага от различниdiakosmisi_gamou_scevis_creations_33s хотели. Сега амбициите на общината са да бъдат разширени, като бъдат включени и други екзотични кътчета на община Пафос, включваща и горните населени места, с наистина красива и девствена природа.

Вече се подготвя нова програма, която ще бъде обсъдена на следващото заседание на общината с предложение за маркетингов план за периода 2016-2017, рекламни материали, сватбени агенти и проектанти, транспортни фирми и др, което би допринесло значително за туризма и поминъка на населението в тези райони. Властите са убедени, че имат поле за действие и при правилно проектиране, областта може да стане привлекателно място за новобрачни двойки от много страни.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*