Панаир на Американското образование в Никозия през следващия месец

Двадесет университети и колежи от САЩ ще бъдат представени на панаира на висшето образование, който се провежда под егидата на Study USA Higher Education Consultants Ltd. и подкрепата на Посолството на САЩ в Кипър, а входът е свободен.

18-ия годишен панаир на образованието, ще се проведе на 6-ти октомври от 16:00-20:00 в JW Фулбрайт Center, в непосредствена близост до Ledra Palace Hotel в Никозия.

Панаирът дава възможност на учениците, които обмислят САЩ като дестинация за висшето образование, да се срещнат със служители и преподаватели, както и техни възпитаници. Студентите могат да научат от първа ръка за американските университети и възможностите за стипендии в много от университетите в САЩ, участващи тази година в този панаир.

САЩ остава номер едно като дестинация за чуждестранни студенти, които избират САЩ, за да продължат своето образование. Според проучвания близо 900 000 чуждестранни студенти учат в американски колежи и университети през 2013-2014 учебна година, и 19,3% от тези студенти са финансирани основно чрез стипендии от университетите.

Study USA Higher Education Consultants Ltd с подкрепата на посолството на САЩ в Кипър предлага консултиране на всички интересуващи се от продължаване на образованието си в САЩ.

За повече информация за панаира, включително списък на участващите университети и колежи от САЩ, посетете страницата на: www.studyusa.com.cy или имейл info@studyusa.com.cy

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*