Обратно на училище с Фондация “Надежда за децата”

Международен център “Надежда за децата” в партньорство с Фондация Андрей & Юлия Дашин обявяват за втора поредна година старта на кампанията “Отново на училище с надежда” за да предложат безплатни ученически пособия за семейства с ниски доходи в Кипър, като част от програмата от HFC “Изкореняване на бедността сред децата в Кипър”.

Образованието е ключът към по-светло бъдеще и инвестициите в образованието са основен приоритет за нас. Следователно, целта е проста … да се помогне на колкото се може повече ученици, за да започнат новата учебна година с необходимите училищни пособия.

Кампанията ще започне от септември 2014 г. и ще продължи до януари 2015-та.

На 19 септември на площад Кимонос в Ларнака от 17,00 до 20,00ч. ще се проведе акция по събиране и раздаване на децата в нужда ученически пособия.

Обществеността може да участва с даряването на нови или в добро състояние учебни пособия. Събитието се организира в сътрудничество с Община Ларнака  и информационния център Europe Direct Ларнака.

На 28 септември от 17:00 до 19:00 часа на площад Фанеромени в Никозия, ще има следващо подобно събитие за събиране на ученически пособия. На събитието ще присъстват играчи от Апоел, които ще раздават автографи. И двете събития ще бъдат покрити с жива връзка с Deejay Radio.

Ако някоя институция или фирма желае да се включи в кампанията “Изкореняване на бедността сред децата в Кипър”, за повече информация и подробности за събирателните пунктове може да се свърже с Фондация “Надежда за децата” на тел. 96 317873 или 22 103 234.

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*