Налице са перспективи за увеличаване на швейцарските туристи

Туристическата организация на Кипър (КОТ) съобщи, че увеличаването на полетите от Швейцария е добър знак и туристите от тази дестинация са се увеличили значителна за тази година. В съобщението се споменава и че туристите, пристигащи от Швейцария оглавяват списъка на тези, които харчат най-много, докато са на почивка.

Според настоящите указания и данни, събрани от главния технически директор на КОТ, еднопосочните полети от Швейцария за Кипър през лятото на 2016г. ще се увеличат с 25% или около 15 500 повече пристигащи в сравнение със същия период през 2015г. Друг фактор, който ще допринесе за положителното развитие на туризма е, че ще има полети от летище Берн за пет месеца. Това ще бъде седмичен полет на Helvetic Airways до летище Ларнака.
Авиокомпаниите Air Berlin и Germania също ще въвеждат маршрути между Цюрих и Ларнака два до три пъти седмично. Авиокомпания EasyJet също продължава полетите между Базел и Ларнака. Edelweiss ще въведе полети до Ларнака. От КОТ предвиждат значителни перспективи за по-нататъшното развитие на швейцарските туристически пазари.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*