Любопитно и тревожно…

Знаете ли, че 6-годишни деца се тресат от пубертет заради пилешкото

Хомосексуалистите стават все повече заради храната, казва птицевъдът Благо Джиев

pileshko-mesoНе давайте на децата си пилешко месо, защото то води до ужасно повишаване на женския полов хормон и до нежелателни изменения в организма, съветва Борислава Сапарева. Tя разказа как дъщеря й Симона влиза в пубертета още когато е на шест години. Тогава гърдите на малкото момиче се подули и жената се наложило да потърси ендокринолог, за да се убеди, че то няма раково заболяване. Момичето чувствало и болки в коленете.

„По един-два пъти в седмицата си хапвах пилешко. Беше ми вкусно“, сподели Симона. Вместо тумор, лекарите установили увеличение на женския полов хормон естрадиол 10 пъти над нормата.

Птицевъдите хранят пилетата с него, за да наедряват по-бързо и за 20-30 дена да станат годни за продажба, уточнява началник на Трета гинекологична клиника при Университетска болница „Майчин дом“ в София проф. Милко Сираков. Според него, ако птиците бъдат убити скоро след като са хранени с хормона, той остава в месото и така се предава на човека.

В неговата практика имало и по-куриозни случаи от този на Симона. Случвало се е на деца още в 4-годишна възраст да им растат гърдите и да им се уголемяват матките. След като момичетата започват да пазят диета и да не ядат пилешко, нивото на женските полови хормони влиза в нормата, уточнява лекарят.

piletapileПтицевъдът Благо Джиев заяви, че почти всички животновъди използват антибиотика кокцидиостатик, защото без него птиците може да измрат. Седмица преди да бъдат заколени, обаче, той се спира и затова нямало опасност за месото. Той изрази своите опасения, че месото, което се внася, не е подложено на същия контрол, както на българските производители.

„Това, че хомосексуализмът се разраства като епидемия всяка година, е показателно. Някой иска да го приемем като нещо нормално, като мода. Това е заради храната”, коментира птицевъдът.

Източник: ТВ7

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*