Изложение на английското образование в Никозия

Британския съвет ще проведе изложение на английското образование в четвъртък и петък в Хилтън, в Никозия, където ще бъдат представени 63 британски университети и образователни институции

Бъдещи студенти и техните родители ще имат възможност да получат безплатна информация за фондациите, студентските програми, за възможностите за следдипломно и дистанционно обучение, както и таксите за обучението и начините за финансиране.

университетПо време на двудневното събитие, посетителите ще имат възможност да присъстват на редица семинари по различни учебни програми, като право, инженеринг, изкуства, музика, спорт и в сферата на биотехнологиите. Сред многото предимства, които правят Англия една от най-предпочитаните дестинации за младите хора да продължат образованието си е, че то отнема само три години чрез по-интензивни курсове вместо четири както е в други страни от Европа, САЩ и Кипър. Това означава, че учениците спестяват от таксите за обучение и разходите за живот, както и да могат да започнат работа по-рано.
Освен това, една квалификация от Британски университет е призната в целия свят, като завършилите имат перспективи за кариера, не само в Англия, но и когато те се завърнат у дома.

Що се отнася до разходите, студентите имат право да кандидатстват за студентски заем за покриване на таксите за обучение. Студентите имат право и да работят, докато учат.
„Не на последно място Обединеното кралство е едно космополитно място”, казаха от Британския съвет.

Британският съвет по образованието е единствената официална организация за предоставяне на информация и услуги за кандидатстване във Великобритания, представляваща всички учебни заведения (университети, колежи и училища).
Изложбата, спонсориран от UNITE Group и IELTS, ще бъде отворена за обществеността от 15:30-20:30 часа и входа е безплатен за двата дни. За повече информация, участващи университети, семинари и други услуги тел. 22 585000 или  www.britishcouncil.org.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*