Започва бирения фест в Никозия

Таз годишният Beer Fest започва в петък в Никозия при крепостната стена. Посетителите ще имат възможност да дегустират над 40 вида бира, както местни, така и вносни с разнообразие от храни.

 det_Nicosia-Beer-Fest-2015“The Никозия Beer Fest се превърна в институция в културния живот на столицата, тъй като всяка година се приема с голям интерес и се посещава от хиляди хора”, каза кметът на Константинос Йоркаджис.
Организаторите се похвалиха с участието за първи път на пивоварна от Чехия, чиито собственици са посетили събитието миналата година и поискали да се присъединят тази година.

На събитието ще присъстват и много местни художници. Посетителите ще имат възможност да спечелят и два самолетни билети, предлагани от Germania Airline до всяка дестинация, предлагана от компанията.
Фестивалът, организиран съвместно от Община Никозия, борда по туризъм Никозия, Камарата по търговията и промишлеността на Никозия, и CK Matrix Ltd и ще се проведе от петък до сряда 19:00-24:00часа.
Входът е € 6 с една безплатна бира. За деца до 12 години входът е безплатен. За повече информация посетете www.facebook.com/NicosiaBeerFest, или се обадете на тел. 96 700020.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*