Доналд Тръмп е новият президент на САЩ

Доволна и щастлива съм, че прогнозата ми излезе вярна!

Вярвам, че с този избор, САЩ ще преосмислят своята политика!

Вярвам, че светът ще започне да мисли за бизнес, работа, хляб, благоденствие, а не Трета световна война!

Вярвам, че няма да се говори за нова студена война и стотици горещи точки по света!

Вярвам, че отношенията между двете велики сили Русия и САЩ ще навлязат в нов етап!

Вярвам, че този избор ще помогне на повече от 3 млн. българи, които в неделя, 13 ноември ще отидат до урните, да направят своя избор! Труден, но справедлив! В името на бизнеса, работата, достойния живот на млади и стари, благоденствието на народа ни, световния мир!

Тръмп казва, че институциите във Вашингтон не работят, че корупцията е навсякъде! Нима и в България не е така?!?

Българи, мислете, четете, информирайте, така няма да имате повод да се оплаквате от статуквото!

Първите думи на Тръмп след обявяването на резултатите:

“Америка няма да бъде нищо друго освен най-великата сила. Ще бъда президент на всички американци”, даде заявка 45-ият президент на САЩ. Той обяви, че малко по-рано Хилари Клинтън му е телефонирала, за да признае поражението си. Тръмп изрази готовност да си сътрудничи със своите опоненти. Ще удвоим нашия растеж и ще бъдем велика сила отново, каза той и заяви, че никоя мечта не е прекалено голяма за него и американския народ от тук нататък. Искам да кажа на света, че американският интерес винаги ще е на първо място, заяви Доналд Тръмп.

Материалът ми от втори брой на списание БГ Фактор за Тръмп е по-актуален от всякога! Ако все пак не сте си купили този брой и не сте прочели, направете си труда и прочетете сега.

donald_trump_is_washington_posts_correspondents_dinner_guest

Мразен и харесван от милиони,  Доналд Тръмп е на върха на  славата вече четири десетилетия. Никой от света на бизнеса – дори Бил Гейтс или Стив Джобс, не е успявал да задържи върху себе си вниманието на толкова голяма аудитория за толкова дълго време.

Той е сред най-богатите хора в Америка. Той е шумен, груб и обича светлината на прожекторите. Всички сме чували за него, но…

 Колко знаем наистина за Доналд Tръмп?

Тръмп е на върха на славата десетилетия, а президентската надпревара тази година го направи един от най-обсъжданите хора в света. Неговото противоречиво поведение пред медиите не е тайна. Любимец на едни и оплюван от други, той неизменно присъства в публичното пространство. Независимо дали го харесвате, или не, със сигурност няма безразлични. Повечето знаменитости идват и си отиват, но Тръмп печели вниманието на хората трайно както никой друг.

 Уникален ли е, или e най-типичният американец? 

Неговото семейство е повече от заможно. Германският произход на баща му налага в дома им желязната немска дисциплина, но дори тя не може да укроти бурния дух на младия Доналд. Получил образованието си във военно училище, което култивира в него борбеност, върху която впоследствие магнатът издига своята империя.

По медицински причини Тръмп пропуска войната във Виетнам и поема семейния строителен бизнес. Задачата на младия Доналд е да го изведе напред, далеч от съмнителната репутация, натрупана от баща му във времената, когато Ню Йорк е в ръцете на улични групировки. Докато полага основите на своята бъдеща империя, до Тръмп неизменно е и първата му съпруга – Ивана.

Доналд и Мелания Тръмп

Името му се споменава все по-често, работата му процъфтява, макар и наред с много обвинения в злоупотреби. Той е агресивен и безмерно откровен, с което печели не само приятели. Хората, чиито доходи намаляват постепенно, недоволстват,

а богатите стават все по-богати… начело с Тръмп.

За разлика от професионалния, личният живот на милионера изобщо не може да се нарече „история на успеха“. Първият му брак се разпада публично и е обект на светски клюки. Всички говорят за развода на Тръмп – до аферата „Люински“ светът не познава по-зрелищна раздяла.

Затова пък Тръмп става още по-настървен в бизнеса: освен небостъргачи, той вече притежава казина, строи голф игрища и действа със замах. Подобно на много други влиятелни личности, той вижда в телевизията начин да бъде заобичан още повече – на това го е научила втората му жена, също бивша. Разбира, че това е моментът да се впусне в политиката. След няколко относително кротки години Тръмп започва през 2008 г. публично да напада президента Барак Обама.

Речите му разделят обществото

Мнозина признават, че милионерът докосва наболели проблеми, а други го смятат за радикален клоун. Всички обаче забелязват как всяка започната тема се завърта около самия него.

Бомбата, която хвърли с оповестяването на кандидатурата си за президентските избори тази година, превърна дебата за гласуването в топ тема не само в Америка, но и по света.

Фактът, че Тръмп е в позиция да се изправи срещу Хилари Клинтън в битката за Белия дом, накара някои еврейски инвеститори да продават американските си акции.

Изявленията на Тръмп за бизнеса и Уолстрийт не пасват на нито един от двата еврейски клана, управляващи САЩ и голямата част от света и са оценявани като изолационистки от глобалисткия ционистки свят. Те са особено разтревожени и от националистическата му реторика, която противоречи на последната им теза: „Глобализирай и владей“, която замества по-старата – „Разделяй и владей“.

Тръмп отговори на Ройтерс, че същата тълпа, критикуващи го, е отговорна за световната рецесия и икономическия срив от 2007-2008 година.

Големите еврейски финансови акули от Уолстрийт вече не щадят пари, само и само да спрат Тръмп.

Тръмп назовава нещата около Вашингтон с истинските им имена

Например, че интервенциите на САЩ през последните 25 год. са напълно неуспешни и за тях са прахосани трилиони долари, без никаква видима полза и настоява за тези военни интервенции да има съдебна отговорност.

Тръмп призова Германия да спре да приема бежанци. Според него страната трябва да затвори границите на Европа и да върне бежанската вълна обратно в Близкия изток, като определи Ангела Меркел като „изперкала старица”.

В интервю за телевизия „Си Би Ес“ той подчертава, че това, което прави германския канцлер в полза на мигрантите е „неразумно“ и дори опасно.

10 цитата от човека, от когото определено може да се научи много – Доналд Тръмп

  1. Ако се опитвате да балансирате между работата и удоволствията, откажете се. Направете работата си по – приятна.
  2. Хората ще те уважават, ако печелиш.
  3. Има много начини да направиш кариера, но най-сигурният от тях е да се родиш в подходящо семейство
  4. Еднакво лесно, при това по-приятно, е да се мисли за милиони, вместо за хиляди.
  5. Хората се примиряват с посредствеността само по една причина – те са мързеливи.
  6. Винаги пази самообладание.
  7. Няма как да знаеш всичко! Независимо колко си умен, независимо колко добро е образованието ти, независимо колко широк е опита ти, просто няма начин, по който да придобиеш цялото знание, с което да преуспееш в бизнеса.
  8. Понякога най-добрата инвестиция е тази, която не си направил.
  9. Не правя сделки за пари. Имам повече, отколкото някога ще имам нужда. Правя го заради самото правене.
  10. Без страст нямаш енергия. Без енергия нямаш нищо.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*