“Добрият, лошият и… най-лошият!”

Една  съвременна, сатирична,  танцово-музикална  продукция 

На  Елени  Артемиу  Фотиаду

От  театър “СКАЛА”

Фестивал  Ларнака – 2015г.

 

Съвременно, сатирично танцово-музикално представление

“Добрият, лошият и ……най-лошият!”

на Елени Артемиу Фотиаду, което ще представи Театър “СКАЛА” в официална премиера като част от Фестивала на Ларнака- 2015г. в

сряда 8 юли в 21:00ч. в Летния театър Паттихио

 

IMG_2093aaaaaСкандали, корупция, преплитане на взаимоотношения, партизанщина, безпрецедентен срив на стойностите, икономическа и морална криза – за съжаление явления на нашето време.

Накрая на този спектакъл, в който всички ние сме ежедневни зрители, кой е добрият, кой е лошият и  кой е най-лошият?

Много сатира, много хумор и комични ситуации в спектакъла ни предлагат изобилие от смях, въпреки трудните времена. Защото хуморът е, и винаги ще бъде оръжието на невъоръжените хора.

В отделни скечове като: “Диогенис и Кипърката”, “Теохарис и политическото движение”, “Новият талент-шоу на Кипърското дъно- инталойс”, “Новини”, “Офис за недвижими имоти”, “Какво ще следвам?”, “Рецепта за агънце в мантра”, “Диплома за патент” и др.

С песни и стихове на авторката и танци с участието на професионални танцьорки заедно с подбрания професионален екип от артисти на театър “СКАЛА” очакваме един много високо художествен спектакъл, който да отговаря на психологичните нужди на обикновените хора.

С участието на: Андреас Мелеки, Софоклис Каскаунис, Андри Кириази, Моника Мелеки, Фивос Георгиадис, Ирини Харос, Андреа Димитриу, Йоанис Мелеки и др.

Представления:

Ларнака

8 юли, Театър Паттихио, начало 21:00;

1,08 и 8,08,2015 – събота – Кастро Ларнака, начало 21:00;

За повече информация на тел. 24652800/1, 99490102.

С подкрепата на Община Ларнака и АИК

 

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*