Децата в нужда ще започнат новата учебна година с подаръци

Фондацията  „Андрей и Юлия Дашин” кани всички желаещи на благотворително събитие, което ще постави края на кампанията  “Отново на училище” в събота в амфитеатъра Молос в Лимасол, за да отпразнуват Международния ден на благотворителността.

По време на събитието, което ще бъде посетено и от основателите на фондация „Андрей и Юлия Дашин”, кметът Андреас Христу и директора на районното социално подпомагане в Лимасол, ще бъдат раздадени около 200 училищни чанти и училищни помагала на децата от семейства с ниски доходи.
От стартирането си през май 2014 г., фондацията работи в тясно сътрудничество със службите за социално подпомагане на град Лимасол в помощ на децата от социално слаби семейства.
Събитието ще започне в 18:00 часа с кратка презентация и речи, последвано от богата развлекателна програма. След това децата ще получат своите училищни раници, пълни с всичко необходима за училище.
Входът за събитието е свободен. Ученически чанти ще се дават на деца, притежаващи съответния талон от фондацията даден чрез службите за социално подпомагане.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*