Всичко, което трябва да знаете за следването във Великобритания

Хотел Хилтън в Никозия в периода 17-18 ноември ще бъде домакин на изложението на Британското образование. Това е най-голямата изложба, която ще събере представители на 59 британски образователни институции тази година.

Изложението цели да информира студентите и родителите им за курсовете, на всички нива на обучение, както и да предостави информация за финансовата подкрепа и наличните схеми за финансиране. Освен това студентите ще получат информация и подкрепа за попълването на заявленията си, ще научат всичко, което трябва да знаят за различните видове изпити, които се изискват, както и да получат информация за  възможностите за настаняване. Но не само кандидат студентите могат да получат информация за своето обучение, но и завършилите и тези, които вече работят и искат да продължат обучението си.

Изложбата се организира с подкрепата на UNITE STUDENTS, която предлага настаняване в цяла Великобритания и IELTS. Входът за изложбата е безплатен след регистрацията и започва от 15,00 до 20,00 часа.

На посетителите се препоръчва да се регистрират онлайн на адрес www.britishcouncil.com.cy/events, за да сведат до минимум времето на изчакване при пристигането си в изложението и да участват в жребий за шанса да спечелят полезни награди.

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*