Вашият седмичен хороскоп от астроложката Анелия Андреева

Астрологична прогноза за седмицата 23 февруари – 1 март

 

Овен

Седмицата е най-благоприятна за Овните, родени през първата и втората декада. Събота и неделя са по-трудни дни. Новите начинания в личния и обществения живот имат много добри перспективи за добро развитие, траен успех и щастие. Откриват се нови шансове и щастливи възможности за пътуване, повишаване на образованието, връзки с хора от далечни страни.

Телец

Най-успешна е седмицата за хората на изкуството. Постоянството и упоритият труд им гарантират успех. Приятели и обичани хора имат нужда от вашето внимание. Сряда е ден, в който е по-добре да избягвате финансови операции, сделки, инвестиции, крупни покупки. В събота е възможен психически стрес и натоварване на нервната система. Неделя е по-приятният ден от седмицата.

Близнаци

Обичани хора и приятели очакват с радост вниманието ви. Въпреки ограниченията в отношенията, през настоящата седмица сте най-желаната и предпочитана компания. В службата нещата стоят по различен начин – претенциите към вас напоследък надминават всякакви  граници. Сряда не е денят, в който можете да се докажете пред началниците. Размислете и вземете правилното решение.

Рак

Понеделник и вторник са по-приятните дни от седмицата. За учещите и студентите сряда е по-трудния ден. За повечето Раци радостта идва от ежедневието в работата и отношението на началниците към тях. През тази седмица още веднъж ще бъдат признати изключителните им умения, някои получават повишение, други ще направят подобрения в собствения бизнес.

Лъв

Една от най-щастливите седмици през годината е настоящата за Лъвовете. Духовен възход, прозрения и важни открития очакват някои представители на знака. Повече късмет и невероятно добри възможности се откриват пред родените през първата и втората декада на знака. Периодът до 17 март е подходящ за нови начинания в почти всички области на живота.

Дева

Сряда е труден ден, а понеделник, вторник и неделя предлагат повече благоприятни възможности. Щастлив обрат във финансите очаква родените през първата и втората декада на знака, но изключваме съботата, когато може да има и разочарования в тази област. Информация, свързана с работата, се оказва много важна и допринася за финансовата стабилност на Девите.

Везни

Получавате изгодни предложения за брак, съжителство или съвместен бизнес. Ново начало на съдружие или лични отношения през този период носят гаранция за успехи и щастлива развръзка. В работата не е ясно как ще се справите с ангажиментите си. Здравето на някои от вас изисква повече внимание. Дипломатичността и изискаността ви ще са ви най-необходими в събота.

Скорпион

Откриват се нови ангажименти в работата, но и доходите се утвърждават и увеличават. Отношенията в дома се подобряват значително. В събота, въпреки доброто ви настроение, сте подложени на вътрешен стрес. Напоследък здравето ви изисква специални грижи и внимание. След 17 март ви очакват много добри предложения от партньори в бизнеса и в личния ви живот.

Стрелец

В дома ви има неяснота и понякога хладни отношения. През седмицата ви очакват радости, добър късмет в нови начинания и подобряване на отношенията с децата. За творците и хората на изкуството седмицата предлага много добри възможности за изява. Сряда е труден ден, но роднини или приятели ще ви окажат помощ. В събота избягвайте рискове, свързани с финанси.

Козирог

Много хубава и благоприятна седмица очаква почти всички представители на знака. Настроението в дома се подобрява и отношенията с останалите членове на семейството са на ниво. В сряда се изисква повече дипломатичност и такт в службата и в дома, тъй като е възможно да възникне напрежение. Съботата е по-трудният ден от седмицата, постарайте се да намерите време за пълноценна почивка и разтоварване.

Водолей

Успешна седмица очаква всички Водолеи, но най-вече родените през първата и втората декада на знака. Финансово сте зависими и объркани. Очаква ви радост, свързана с обичани приятели и групи, в които членувате. Братя, сестри и роднини ще ви изненадват приятно. Писане, четене, предаване на информация – това са дейностите, които през тази седмица ви носят успех и решават проблемите ви.

Риби

Очаква ви изненадващо подобрение на финансите. Началникът ви е доволен от вас. За хората на изкуството успехите са многобройни и невероятно големи. Не споделяйте творческите си идеи, преди да ги осъществите – други са готови първи да се възползват от тях. В сряда не претоварвайте програмата си с излишни ангажименти. Постоянството в работата ви е ключът към вашия успех.

Благодаря Ви, че бяхте с мен. Приятна и успешна седмица на всички!

За контакти:

anelia19681968@abv.bg

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*