Вашият Седмичен хороскоп от астроложката Анелия Андреева

Астрологична прогноза за седмицата 2 – 8 февруари 2015

 

Овен

Овните, и най-вече родените от 22 до 28 март, имат възможност да преразгледат отношението си към приятели и обичани хора, да премислят отново към кои групи и организации биха искали да членуват и кое е това, което забавя или пречи сбъдването на мечтите им. Много радост и добър късмет очакват всички, но в по-голяма степен родените на и около 5 април. За необвързаните и самотните – една нова любов започва, а за тези, които вече не са сами – много щастливи мигове с любимия човек и радост с децата. За занимаващите се с изкуство – неизчерпаемо творческо въодушевление и успешни изяви.

Телец

За родените от 22 до 27 април Телци седмицата не е благоприятна за сключване на договори, писане, четене, пътуване, разговори, обучение и правене на покупки. Всичко, свързано с изброените дейности е желателно да се проверява добре, защото вероятността от грешки е значителна. След 13 февруари се откриват много по-добри възможности в тези области. Дома и хората в семейството имат нужда от повече внимание. В службата също се налага да се работи допълнително. От средата на февруари ще е по-лесно да се постигне съгласие с началниците.

Близнаци

Повечето Близнаци и най-вече родените от 22 до 28 май  имат възможност да преразгледат отношението си към хора от чужди страни, да помислят отново за едно далечно пътуване, което ще им открие нови хоризонти и приключения. Въпросът за повишаване на квалификацията им отдавна стои на дневен ред и е добре да бъде преразгледан отново – след средата на февруари се открива нова добра възможност. Близки, роднини, братя и сестри очакват специално внимание.

Рак

Периодът не е добър за даване или вземане пари назаем, за теглене на кредит или правене на солидни инвестиции. След средата на февруари се появяват по-добри тенденции в тази област. Личният живот на някои Раци е неясен дори и за самите тях. Страховете и съмненията изчезват след 13 февруари. За безработните скоро се появява възможност за започване на постоянна работа. За много Раци пътуванията в чужбина и връзките с хора от далечни страни предлагат достатъчно добри перспективи и възможности за развитие. Родените на и около 4 юли да избягват претоварването с работа и допълнителни ангажименти, може би имат нужда от масаж и повече време за себе си.

Лъв

През тази и следващата седмица недоразуменията сякаш нямат край. От средата на февруари Лъвовете ще общуват по-лесно с партньорите в бизнеса и в личния живот. Периодът е подходящ за плащане на сметки и връщане на дългове, които са отлагани – колкото и необичайно да е това за Лъвовете, които на никого нищо не дължат. Родените на и около 28,29 юли, във вторник сутрин може да получат информация, която непременно трябва да проверят и по възможност да отложат вземането на важни решения за след 13 февруари. В сряда, но и през цялата седмица, родените на и около 7 август се налага да изпълнят задълженията си спрямо партньори.

Дева

Периодът е по-труден за родените в края на август и началото на септември. Но през настоящата седмица срещите и хората, които се появяват, носят много добър късмет и добри перспективи за сътрудничество. Възможности за смяна на работата или промени в работното време се откриват за родените на и около 7 септември. За безработните – възможности за постъпване на старо или ново работно място. Претоварването с ангажименти може да доведе до физическа и психическа преумора. Почивката се оказва също толкова полезна, както и работата. След 13 февруари възможностите за намиране на работа се увеличават значително.

Везни

За самотните представители на знака една любов предлага незабравими преживявания. Приятелство или любов е дилемата за някои Везни. За повечето везни отговорът е любовта. Обвързаните могат да се насладят на чудесни взаимоотношения с човека, когото обичат и децата. Занимаващите се с изкуство намират добра възможност за изява, но след 13 февруари могат да постигнат значително по-големи успехи. Настъпват положителни промени на работното място. Преумората и стреса не са препоръчителни през този период.

Скорпион

За Скорпионите предстои седмица с много щастливи преживявания. Повече късмет имат родените на и около 29 октомври, а също така и в началото на ноември. Доброто разпределяне на вниманието и времето между служебните и домашните ангажименти е ключът за изглаждането на противоречията в ежедневието им. След 13 февруари атмосферата в дома се подобрява значително и се открива възможност за разрешаване на наболели проблеми. Родените около 4 ноември да се пазят от стрес и преумора в работата.

Стрелец

През тази и следващата седмица разговорите  не носят нужното удовлетворение. След 13 февруари е много по-лесно да се уредят въпроси, засягащи близки и роднини.  В областта на образованието и ежедневните контакти и връзки също настъпват по-добри перспективи през втората половина на месеца. Консултация със специалист по законово-правни въпроси може да разреши недоразумения. Отношенията с хора от чужди страни са на дневен ред през тази седмица – възможно ли е те да бъдат подобрени и да се осъществи пътуване в чужбина. За повечето Стрелци (както и за останалите знаци) положителният отговор се  отлага с времето, но положителните тенденции се запазват. Атмосферата в дома е прекрасна, но отношенията с началниците по необясними причини остават малко обтегнати.

Козирог

Най-натоварени и уморени се чувстват родените на и около 2-3 януари. Постепенно през следващия месец настроението им се подобрява. Четвъртък е един по-спокоен ден за повечето представители на знака. Близки и роднини, братя и сестри предлагат своята обич и добри намерения. Сряда не е подходящ ден за пазаруване и сериозни инвестиции, а също и периодът до 13 февруари не е благоприятен за предприемане на нови начинания, свързани с финансите. Родените на и около 4-5 януари преминават през болезнен процес на обновяване и  самоусъвършенстване, който може да трае с години.

Водолей

Партньорите имат своите претенции и изисквания, с които Водолеите трябва да се съобразят. За родените на и  около 24 януари напрежението в личните и обществените връзки нараства и е необходимо да се прояви много такт и да се правят компромиси, за да не се разпаднат връзки и да се наложат коренни промени, които не са по вкуса на Водолеите. Добри перспективи във финансите на повечето представители на знака. Не се препоръчва да се дават или да се взимат пари назаем, най-вече за родените на и около 27-28 януари. Личният живот на последните може да премине през временна криза, която няма да трае дълго. След 13 февруари настъпва положителен период за всички Водолеи.

Риби

Вътрешната обърканост, която изпитват повечето Риби, отминава след 13 февруари. Тогава ще могат да осмислят цели и планове, а периодът за вземане на сериозни решения настъпва едва след 13 март. Наред с разкрасяването в настоящия период Рибите имат възможност да се занимаят и с физическото и психическото си здраве. Освен изгодни предложения, родените на и около 26,27 февруари, получават и оферти от нелоялни и неблагонадеждни партньори. На 5 февруари, четвъртък е моментът, в който пристигат някои многообещаващи, но безперспективни предложения. Май е месецът, когато повечето Риби ще са много щастливи.

 

Благодаря Ви, че бяхте с мен. Приятна и успешна седмица на всички!

Пожелавам на читателите на „Българският Вестник” в Кипър здраве, успехи в професията и

лично щастие!

За контакти за личен хороскоп:

https://www.facebook.com/pages/Astroskopio/682571581785173?ref=hl

на лични съобщения.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*