Вашият седмичен хороскоп от астроложката Анелия Андреева

Астрологична прогноза за седмицата 13 – 19 април

 

Овен

Понеделник  е  неподходящ за нови начинания и рискове, а вторник – обратното – предлага улеснения и добро развитие на делата, предимно за родените през третата декада на знака. Сряда следобед е благоприятен момент за всички Овни. Петък също е подходящ ден за действие. Родените на и около 6,7 април вечерта в петък срещу събота да избягват конфликти. Новолунието създава предпоставки за поставяне на успешно ново начало за родените на и около 18,19 април Овни. Неделя вечер е важна за всички Овни.

Телец

За родените в края на април понеделник е неподходящ ден за рискове и нови начинания, а сряда следобед – предлага добри възможности. Сряда е сравнително труден ден за повечето Телци. Неделята също, но родените през последните дни на април правят изключение. Телците от втората декада са изпълнени с енергия и воля за работа. Неделя вечер е специална за тях – твърде двузначна е информацията, но интуицията предлага добра ориентация относно това как трябва да се действа.

Близнаци

Вторник вечер – настроението е добро. През цялата седмица родените на и около 25 май и цялата първа декада на знака срещат трудности от страна на партньорите – в работата и в личния живот. Вторник вечер и сряда са критични дни, в които се налага гъвкаво отношение и благоразумие, за да се избегнат неприятности. Неделя следобед е един важен и специален момент за повечето Близнаци. Майските Близнаци имат повече късмет в личните си дела и в отношенията с останалите, но и повече трудности.

Рак

Понеделник преди обяд, вечерта в сряда и петък срещу неделя вечер са неподходящи за важни нови начинания от личен или обществен характер. Вторник, петък и неделя са най-благоприятните дни в седмицата. В четвъртък вечер родените през последните дни на знака имат възможност да осъществят важни контакти с хора от далечни страни. Новолунието в събота вечер влияе в по-голяма степен на родените на и около 20,21 юни Раци. Предлага съсредоточаване на вниманието върху въпроси, свързани със службата и кариерата.

Лъв

Родените на и около 5,6 август Лъвове в понеделник следобед се налага да се съобразяват с партньорите си в личния и обществения живот, а петък в късния следобед могат да разчитат на повече късмет. Родените през третата декада през цялата седмица имат възможност за успех в контакти с хора от чужди страни,  за уреждане на въпроси от законово-правен характер или следване. Новолунието в събота е благотворно за Лъвовете – влияе в най-голяма степен на родените на и около 21,22 август.

Дева

В сряда вечер партньорите изискват повече внимание – родените на и около 8,9 септември се налага да се съобразяват с другите, за да избегнат неприятности в бъдеще. За повечето Деви неделя е най-приятният ден в седмицата. Изключение правят родените през първата декада на знака и конкретно родените на и около 2 септември. За тях вероятността да направят погрешен избор, да бъдат разочаровани, измамени или манипулирани е голяма. Неделята не е подходящ ден за прояви на доверие и рискове.

Везни

Понеделник и вторник са по-приятните дни от седмицата. Понеделник, в обедните часове, предлага възможности за изява за родените на и около 3 октомври. Възрастни хора имат нужда от помощ и разбиране, налага се да им се обърне повече внимание – вторник вечер и сряда го изискват, за да се избегнат усложнения в отношенията. Новолунието в събота вечер налага на родените на и около 20,21 октомври да се съобразяват с желанията и на партньорите си.

Скорпион

Понеделник следобед е труден момент за родените на и около 4 ноември. Вторник вечер и сряда не са подходящи дни за нови начинания, свързани с финанси. За всички сряда и четвъртък са по-приятни дни. Родените от 1 до 6 ноември имат остри противоречия с партньори. Петък срещу събота, часовете около полунощ не са подходящи за забавления. В неделя вечер всичко се подрежда от само себе си, въпреки това моментът не е подходящ за излишни рискове.

Стрелец

За родените на и около 27 ноември вторник вечер и сряда са критични във връзка със съжителство, дом, партньори. Моментът е труден и крайно неподходящ за нови начинания. Родените на и около 2 декември в неделя също имат  трудности с партньора и дома. За родените през първата декада петък сутрин е по-благоприятен момент за нови начинания. За всички Стрелци петъчния следобед и вечерта са най-приятни от цялата седмица. Новолунието в събота носи късмет и щастие в личния живот на родените на и около 20,21 декември.

Козирог

Финансови постъпления очакват родените през първата декада на знака. Вторник и сряда не са подходящи за покупки или други разходи. Петък сутрин е най-добрият момент от седмицата за работа, уреждане на задължения, планиране на програмата през почивните дни. Вечерта и през нощта на петък срещу събота не са най-подходящи за забавления, предимно за родените на и около 5 – 7 януари, а неделя вечер предлага възможности в личния живот. Новолунието в събота вечер предразполага към занимания в дома, в очакване на гости.

Водолей

Вторник и събота са най-благоприятните дни в седмицата – за действие и за поставяне на ново начало. Водолеите от първата декада имат успехи в творчески изяви, в любовта, в отношенията с децата. Проблеми с дома, ремонти или спорове с близки имат родените от 29 януари до 4 февруари. Водолеите от края на януари имат повече късмет във всичко, особено през втората половина на седмицата. За тях, както и  за останалите, вторник вечер и сряда до обяд не са подходящи за финансови рискове и нови начинания в тази област.

Риби

Родените през първите 5 дни на знака до четвъртък срещат повече трудности от останалите. Сряда сутрин е критична в емоционално отношение за родените на и около 24 февруари. В обедните часове е по-лесно, благодарение на нечие съдействие или помощ. Родените на и около 19,20 март в четвъртък вечер имат събития, свързани със затъмнението на 20 март. Родените в края на февруари и началото на март в неделя могат успешно да се занимаят с творчески проекти, но денят не е подходящ за ново начало в личния живот.

Благодаря Ви, че бяхте с мен. Приятна и успешна седмица на всички!

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*