Вашият седмичен хороскоп от астроложката Анелия Андреева

Обща астрологична прогноза за седмицата 30 март – 5 април

 

Овен

Понеделник е най-безгрижният и приятен ден за родените през втората декада Овни. Родените на и около 31 март във вторник могат да разчитат на интуицията си. За родените на и около 25, 26 март и 2,3 април Овни четвъртък е подходящ ден за пътуване, срещи, интелектуални дейности, обмен на информация, сключване на сделки или подписване на договори. Събота и неделя не са подходящи дни за нови начинания или рискове. Лунното затъмнение (в събота) във Везни влияе повече на родените през втората декада на знака.

Телец

Във вторник родените на и около 5 май имат склонност да изхарчат повече средства, отколкото биха желали. Четвъртък е най-щастливият ден от седмицата за родените от 3 до 10 май – приятни емоции правят деня незабравим. За родените от 21 до 24 април неделната вечер е заредена с напрежение. На повече късмет през седмицата могат да разчитат родените от 5 до 14 май. За някои Телци Лунното затъмнение в събота носи тенденция към здравословни проблеми, а за други – промени в работата .

Близнаци

През цялата седмица, но най-вече в неделя, Близнаците могат да разчитат на интуицията си. Понеделник е най-приятният ден от седмицата за родените от 29 май до 9 юни. Сряда е неблагоприятен ден за родените през първата декада, – първоаприлска шега може да остане недооценена… Затъмнението в събота влияе благотворно на повечето Близнаци, но все пак информацията, която се обменя, е странна и много от вестите не достигат до този, за когото са предназначени. В събота и неделя да се избягват рискове.

Рак

За родените през втората декада на знака седмицата е по-трудна, а събота и неделя са дни, в които е препоръчително да се избягват рискове, пътувания или нови начинания. Родените на и около 7 юли имат нужда от време за почивка и здрава храна. Лунното затъмнение в събота може да донесе временни проблеми и затруднения. За родените на и около 2 юли вторник е труден и изморителен ден. Четвъртък е по-подходящ ден за инвестиции или начинания, свързани с финанси или сантиментални взаимоотношения.

Лъв

Четвъртък е по-безгрижният и лесен ден от седмицата – най-вече за родените на и около 5,6 август. Лунното затъмнение в събота носи временни промени в ежедневните придвижвания, налага се повече внимание с транспортните средства и комуникацията. Периодът не е подходящ за начало на далечни пътувания. Братя, сестри и роднини очакват да им се обърне  внимание. Интуицията на всички през цялата седмица е силно развита и може да се разчита на нея.

Дева

Постепенно Девите навлизат в по-благоприятен период. Четвъртък е най-приятният ден за родените през втората декада на знака. Лунното затъмнение в събота носи възможности за стабилизиране на финансите на повечето Деви. Невероятно силната интуиция през тази седмица може да  даде правилна насока за разрешаване на проблеми. Събота и неделя да се избягват рискове, ако се налага пътуване – с повече внимание, без допускане на превишена скорост.

Везни

Лунното затъмнение е в знака на Везни, влияе в по-голяма степен на родените през втората декада на знака, по-конкретно – на родените от 1 до 10 октомври. Изненадите от страна на партньора нямат край. Раздялата за някои изглежда единственото решение. Повечето Везни могат да разчитат на финансова стабилност. Понеделник и вторник са по-приятните дни от седмицата, която се оказва изморителна и трудна. Събота и неделя не са благоприятни дни за рискове и нови начинания.

Скорпион

За срещи от сантиментален характер понеделник е най-подходящия ден. В четвъртък отново се откриват добри възможности за личен живот и нови начинания в много области на живота. Лунното затъмнение в събота за някои е възможно да донесе временно здравословно неразположение, а за други – промени в ежедневието и работата. Родените от 7 до 16 ноември получават приятна изненада от партньори или от любим човек – изгодно предложение за съвместна работа или съжителство.

Стрелец

Тези, които имат повече късмет от останалите, са Стрелците. Успехът им във всичко е почти гарантиран. За родените през втората декада на знака всичко е лесно – без да се затрудняват особено, получават това, което искат. Лунното затъмнение в събота поставя на дневен ред отношенията с любим човек. Доколко той ще остане приятел или ще последва развитие, свързано с личния живот. Понеделник е по-благоприятен ден за нови начинания, а в събота и неделя да се избягват рискове.

Козирог

Понеделник е благоприятен ден за нови начинания. Сряда и четвъртък също предлагат възможности за сантиментални срещи и приятни преживявания. Повечето Козирози, най-вече родените през втората декада на знака имат трудно и изморително ежедневие, а проблемите, свързани с дома нямат край. Родените от 5 до 14 януари ще имат приятна изненада през седмицата. Събота и неделя са дни, неподходящи за пътуване, важни срещи и разговори.

Водолей

Понеделник е най-благоприятният ден от седмицата, а неделята няма да е толкова приятна, както обикновено. Лунното затъмнение в събота носи някои изненади. Макар и всичко да изглежда нормално, възможно е да има причина за спор или временно недоразумение. През седмицата не се препоръчват далечни пътувания. В ежедневните си контакти Водолеите могат да разчитат на интуицията си. В дома и в отношенията с близките преобладават мир и хармония.

Риби

Сряда и четвъртък са по-приятните дни от седмицата. Лунното затъмнение в събота напомня, че финансите са много важно перо в живота и изискват по-отговорно и съзнателно отношение. Временен преразход на бюджета може да доведе до безпокойство и тревога във връзка с материалната сигурност. В сантименталната област Рибите могат да очакват приятни лични моменти и поводи за радост. Събота и неделя да избягват нови начинания и рискове.

 

Благодаря Ви, че бяхте с мен. Приятна и успешна седмица на всички!

За контакти

anelia19681968@abv.bg

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*