Българска вечер в Лимасол

Точно на 24 май, лимасолци организират невероятна българска вечер в клуб „Елит“, където ще гостува известния български клуб „Анаконда“ с шоу, подготвено от един от най-популярните български водещи –  DJ Daniel, който идва на острова специално за купона. Ще прозвучи музика от вчера и днес, с много хора`,  надигравания и още много изненади.

Обръщат се към всички плевенчани на острова с поканата: „Елате да се повеселим. Обещаваме незабравимо преживяване, много емоции и танци, една истинска нашенска вечер, за която дълго ще си спомняте!“

marinela-2Маринела Томова, един от организаторите каза за „Българският Вестник” в Кипър: „Подготвяния купон съвместно с плевенския клуб „Анаконда” не е просто една дисковечер. Решили сме да направим една незабравима вечер, в която ще прозвучат най-известните български хитове през годините.

Всички, които са решили да дойдат, да си приготвят обувки за танци, защото в тази вечер всички ще танцуваме. Ние също се присъединяваме към световната кампания „Играй народни танци и качи видео”. Нашето хоро ще бъде заснето и качено в социалните мрежи. Отправяме предизвикателство към всички танцуващи групи в Кипър и отсега обявяваме надиграване за най-продължителното хоро…, но повече няма да ви издам. Ако ви разкажа всичко, което подготвяме, къде остава изненадата?

Каним всички плевенчани на острова, (е, и не само плевенчани) на тази българска вечер да се срещнем в клуба и да разтресем Лимасол с много адреналин и хубави емоции. Очакваме ви!”

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*