Българин от Лимасол с голяма печалба от “Прото”

Вчера българин от Лимасол спечели голямата печалба от кипърския тотализатор „Прото”, която е в размер на 308 хиляди евро

1354_0Сънародникът ни И. Г. все още не вярва на невероятния си късмет. От четири години работи в Лимасол в една фрутария за 750 евро на месец. Бащата на две деца каза за „Българският Вестник” в Кипър, че е много щастлив и все още не може да повярва, че именно той е щастливеца, който грабна голямата печалба. Заяви, че няма намерение да се прибира в България и че иска да опита да прави частен бизнес в Кипър.

„Мечтата ми е в града ни да има един български ресторант, в който всеки да може да хапне и повесели за малко пари. Със съпругата ми си мислим дори да предлагаме безплатен топъл обяд за закъсали сънародници, докато си намерят работа. Аз съм много добър акордеонист. Ще събера група от добри български музиканти и ще направим хоротека в ресторанта. Два или три дни в седмицата хората да идват и да танцуват български народни танци до скъсване. Без разбира се да са длъжни да консумират нещо…, това ми е мечтата и ще работим за осъществяването й”, заяви той.

Пожелава на всички българи в Кипър здраве и успехи, заявявайки, че никой наистина не знае къде спи късметът му.

Честито и от нас! Успех в реализиране на мечтата им!

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*