Британските бази получили над 2000 молби за полицейски работни места

Британските бази получили над 2000 молби за 30 полицейски работни места.

Това ще бъде първата нова серия от новобранци от 2008г. насам и вече са получени над 2000 заявления, съобщиха от Британските бази.
Началникът на полицията Мик Матюс каза, че кампанията за набирането на нови кадри е преминала след 10-месечен период, в който са били подбрани потенциалните служители, които са били поставени на изтощителна подготовка и изпитания, медицинско и обучение по стрелба с огнестрелни оръжия. „Искахме да сме сигурни от самото начало, че всеки кандидат е бил наясно с високите стандарти, които имаме и какво ще изискваме от тях. Но ние бяхме приятно изненадани от броя заявления, които получихме, общо 2150”, каза той.

Успешните кандидати, преминали през физическите тестове, след това ще положат тестове за езикова и математическа грамотност.
„От 1200 кандидати, 708 са преминали – 617 мъже и 91 жени, които ще преминат на следващия етап и ще положат писмени изпити”, каза Матюс. Предизвикателството на тези изпити са преминали 210 кандидата. Кандидатите, наскоро завършиха последния етап от интервюто и сега чакат да чуят резултатите.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*