Сто младоженци в Ларнака

Утре, 17 юни, за шеста поредна година петдесет двойки от Израел ще се врекат във вярност, сътрудничество между Община Ларнака и Натан Юретски, туроператор от Израел.

DSC_0452Събитието ще се проведе в района на Средновековния замък от 17:30 часа при драконовски мерки за сигурност. Тази година се очаква двойките да бъдат придружени от около стотина гости.

Младоженците ще пристигнат с кораб от  Хайфа до пристанище Ларнака, откъдето ще бъдат превозени от автобуси до Средновековния замък на Финикудес с полицейски ескорт. Ще бъдат посрещнати с кипърска музика, а девойки в кипърска носия ще им раздадат сватбените букети. След церемонията ще бъде организиран прием, а всички двойки ще получат като подарък сувенири.

От Общината уверяват, че подготовката за събитието почти е приключила. Сватбите на израелски двойки в Ларнака се излъчват по подобаващ начин в Израел и се радват на голям интерес.

Ако имате време, може да се присъедините, кой знае, може и да хванете някое от сватбените букетчета, които булките хвърлят високо във въздуха при приключване на церемонията по бракосъчетание.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*