Президентът Р.Радев пристига на официално посещение в Кипър

На 27 ноември по покана на Президентът на Република Кипър Н.Анастасиадис, в Кипър пристига Президентът на РБългария Румен Радев.

В първия ден от посещението на държавния ни глава, в програмата е включена и тържествена церемония на улица, носеща името на Васил Левски в Лакатамия, Никозия.

От посолството на РБългария в Кипър съобщиха програмата на събитието, което ще започне в 15:00 часа. Предвиждат се слова на Президента Радев и кмета на община Лакатамия, г-жа Фотула Хаджипапа и кратка програма на  кипърски и български фолклорни състави – ТФ “Етника” Паралимни и ТА “Канатица” Кипър.

От 16:00ч. в кметство Лакатамия ще се състои среща на Президента на Република България Румен Радев с българската общност.

Как да стигнете до мястото на събитието:

За идващите от Ларнака, Лимасол и Пафос за ориентир е посочен магазин Джамбо на околовръстния път на Никозия. В лявата страна на пътя, срещу маг.Джамбо се намира църквата Аг.Мамас. В 14:30 пред църквата ще има кола и представител на посолството, към който може да се обърнете в случай на затруднение.

Българско посолство в лицето на посланик Хр.Георгиев кани всички сънародници на важното събитие.

Прилагаме карта за местонахождението на събитието (сините стрелки) и кметство Лакатамия (червените стрелки).

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*