ПРЕДСТОЯЩО: Детски спектакъл в Ларнака

„Аз откривам красотата на българската музика”

След богатия майски културен афиш в Кипър, през юни, месецът на детето предстои едно събитие, което според организаторите, ще бъде изпълнено с мечти, феерия, красота и забавление.

На 17 юни от 16:00ч. на сцената в Театър „Скала” в Ларнака ще играят малките танцьори от групата за естетическа групова гимнастика „Илиахтида” с ръководител Мариана Ишмериева и треньори Полина Борисова и Анелия Христова.

Втора година малките гимнастички от групата за масов спорт учат и се забавляват под умелото ръководство на трите дами, които започнаха работа с децата с огромна любов и ентусиазъм, а малките танцьорки вече са добре познати на българската аудитория от различни събития.

Готвят се усилено, за да покажат сложни съчетания, на фона на музика от български композитори.

Обявяват и конкурс за детска рисунка на тема: „Моята България”

Канят всички деца от различни градове и български училища до 15 годишна възраст да вземат участие в конкурса, като най-добрите творби ще получат награда.

В деня на концерта в преддверието на театър „Скала” организаторите ще подредят всички творби, а отличията ще бъдат връчени по време на концерта.

Това е първото събитие на Детската група за естетическа гимнастика, целящо да покаже придобитите знания и умения, а също и възможност за набиране на средства за закупуване на състезателни костюми.

Да ги подкрепим!

Вход: 10 евро за възрастни и 5 евро за деца до 15 години.

Организаторите благодарят на българските фирми „BG Заря”, „Bulcheese” и „Refan” за оказаната подкрепа.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*