Куриозите на 2015 година – неочаквани, смешни, абсурдни

Отминаващата 2015 г. ни изненада с безброй куриози, които още веднъж потвърдиха пророческата мисъл на гениалния Айнщайн: “Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, но за първото не съм сигурен…”

В потвърждение на тази констатация изминалите 12 месеца ни изненадаха с новото предназначение на пиците в кутии. Те се изявиха като незаменими брачни партньори.

655-402-pica-hrana-syrceКрасивата 19-годишна канадка Никол Ларсън се сгоди със средна по размер пица, като изтъкна, че тя е любовта на живота й и иска да й остане вярна до края на дните си. Венчалният албум на Никол бе пуснат в интернет и бе гледан 30 хиляди пъти.

Пица булка си взе и 22-годишен руснак от град Омск. Младоженката била с бяло було и изглеждала доста вкусно и секси. Женихът се спрял на гарнираната питка, защото тя щяла да му бъде вярна до гроб, няма да му създава проблеми и ще му доставя единствено наслада, за разлика от повечето брачни половинки.

2015-а не направи изключение и отново се прояви като годината на селфитата

селфиСелфита на “Оскар”-ите, селфита в леглото или на покрива на небостъргач. Но сега бяха достигнати някои нови висоти в бранша. За пръв път селфи си направи и плъх, задействайки без да иска смартфона на човек, заспал в нюйоркското метро. Гризачът запечатал опуления си образ на мобилното устройство. А заспалият човек първо се стреснал от светкавицата, а след това с ужас прогонил плъха, който му се бил покатерил на скута, където бил положил смартфона си.

И ако нюйоркския гризач случайно си направил автопортрет, компанията “Пуч селфи” разработи джаджа, с която съвсем умишлено да си правим портрети с домашните кучета. Блутут устройство е монтирано в топка за тенис и се свързва безжично със смартфона. За какво е топката? Тя идеално задържа погледа и вниманието на домашния любимец за неповторим кадър със стопанина.

Селфитата от тази година се сдобиха с неочаквана екстра. Разработена бе пръчка за селфита, която действа като дамски вибратор. В сюблимния момент потребителката на Didlo Selfie Stick може да се щракне на портрет по време на оргазъм със специално бутонче, монтирано върху телескопичната дръжка.

Транссексуална бира

655-402-biraДоскоро деляхме пивото на тъмно и светло. Но отсега нататък към тези разновидности трябва да прибавим и транссексуалната бира.

Тя бе лансирана в лондонския квартал Сохо от пивоварната “Брюдог” и носи търговската марка “No Label”. Особеното на напитката е, че тя е получена от хермафродитни сортове хмел. Техните цветове претърпяват промяна на пола, като от женски стават мъжки.

Транссексуалната бира ще бъде предназначена за всички, които се чувстват различни в своята сексуална битност.

малки размериПак в Лондон се състоя още една премиера – първият фестивал на мъжете с малки пениси. Той осигури достъп за всеки индивид, който не се чувства особено добре надарен с този специфичен инструментариум. Проявата, преминаваща под мотото “Голямото парти на малките пениси”, се сдоби с голям успех и вдъхна кураж на всички онези, които не се вписват в понятието полови атлети.

Участниците били задължени предварително да обявяват размера на скромната си мъжественост. Това се налагало от факта, че за входен билет се плащали по 50 пенса на всеки инч. И притежателите на най-малките пениси минавали най-тънко откъм харчове – още една проява на уважение към маломерните. Фестът бил замислен от британския поет Ант Смит, станал известен с поемата си “Малчо”, посветена на репродуктивния му орган.

Известно е, че от времето на римското право, много малко неща са се променяли в храма на Темида. Но ето че 2015-а ни поднесе изненада и в тази доста консервативна област.

fartИновацията беше поднесена от британец от гр. Ковънтри, който не остави в наследство на жена си нищо друго, освен един стомашен газ. Пред адвоката си Нийл Фрейзър той вписал приживе в своето завещание, че на госпожата й се полага само това специфично зловоние от цялото му имущество.

По този начин покойникът Албърт Ортън си отмъстил за униженията, защото съпругата му приживе непрекъснато го обвинявала, че “изпускал гълъбчето” в нейно присъствие и го наричала “загнила стара свиня”.

Ето че започва отброяването на последните дни и часове до Коледа и Нова година. Така че всички заслужават една добра новина.

Най-изненадващо тя бе сервирана на човечеството от… астрономите.

kometaХората с телескопите откриха, че съществува комета, която произвежда повече алкохол, отколкото Франция за една година. Небесното тяло е кръстено Лавджой и обикаля Слънцето за 19 хил. години. Учените изчислили, че “почерпената” комета произвежда еквивалента на 500 бутилки вино всяка секунда.

За пръв път астрономите се натъкнаха на етилов спирт, дело на комета. По всичко личи, че кацането на нейната повърхност ще е много по-перспективно, отколкото скучен полет до Марс.

Наздраве!

Оставете коментар

Вашия email адрес няма да се показва


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.